اطلاعیه شماره 2: "نحوه ثبت نام و هزینه ارسال مقاله"
28 دی 1401
اطلاعیه شماره 2:  "نحوه ثبت نام و هزینه ارسال مقاله"

پیرو اطلاعیه شماره 1 و بنا به تصمیمات اتخاذ شده در شورای مرکزی کنگره  بین المللی منابع طبیعی پایدار، گیاهان دارویی و تولید دانش بنیان، آخرین نهایی ارسال چکیده یا متن کامل مقالات پنجم اسفند ماه سال 1401 می باشد.

به منظور یکسان سازی مجموعه مقالات این کنگره و نیز برای آنکه امکان ترکیب و انتقال فایل کامپیوتری آنها فراهم شود، لازم است که همة مقالات با طرحی یکسان و کاملاً هماهنگ تهیه و تایپ شوند. لذا راهنمای تهیه مقاله در سایت بارگذاری شده است که قابل دانلود می باشد. این راهنما به نویسندگان مقالات کمک می‌کند تا مقالة خود را با طرح مورد قبول کنگره تهیه نمایند. توجه شود که فرمت ظاهری این راهنما و نگارش آن منطبق بر دستورالعمل مورد قبول کنگره است و می تواند جهت تسریع نگارش مستقیما روی این فایل نگارش شود.

هزینه مقالات پذیرفته شده نیز بدین شرح می باشد:

• دانشجویان: 200 هزار تومان
  • سایر شرکت کنندگان: 350 هزار تومان
  • مقالات دوم به بعد شامل پنجاه درصد تخفیف می باشد.

شایان ذکر است هزینه ها مربوط به داوری و چاپ مقاله در کنگره بوده و شامل هزینه پذیرایی و اسکان نمی باشد که پس از داوری مقالات، در صورت پذیرش از طریق آدرس ایمیل دبیرخانه اطلاع رسانی خواهد شد. کلیه هزینه ها باید به شماره کارت با نک تجارت به شماره 4667-4519-8311-5859  به نام آقای دکتر

کامکار جایمند واریز و رسید آن با درج نام و نام خانوادگی نویسنده مسئول مقاله به ایمیل دبیرخانه ارسال گردد.

دبیر داخلی کنگره جهت پیگیری: 09120540556 دکتر شاهی

با تشکر